Nieuws

Actuele kortingscode pagina

Je leest het goed! Stengo heeft sinds kort een kortingscode pagina waar alle actuele kortingen overzichtelijk staan vermeld. Wil je weten waar deze pagina te vinden is en wat jouw voordeel hiervan is? Lees het antwoord op de vragen in deze blog.

Wat houdt een kortingscode pagina in en waar kan ik deze vinden?

Wij proberen jou als klant altijd de juiste aanbiedingen en couponcodes voor jouw favoriete producten te bieden. Heb je deze niet ontvangen dan hebben wij altijd nog onze kortingscode pagina waarop af en toe kortingscodes verschijnen die jij in jouw voordeel kan gebruiken tijdens het afrekenen.

Om het eenvoudig te houden de pagina te vinden kan je hier klikken of onderop iedere pagina onder het kopje “Over Stengo” op de tekst “Kortingcodes”.

Hoe gebruik je deze kortingscodes?

De kortingscodes op Stengo zijn ontzettend gemakkelijk te gebruiken. Shop eerst de door jouw gewenste producten, voeg ze toe aan de winkelwagen en pas de codes toe op de “Waardebon code”. Activeer deze door op “Waardebon toepassen” te klikken. Uiteindelijk kan je de producten afrekenen met extra voordeel bovenop de huidige scherpe prijzen!

Heb je toch liever een gepersonaliseerde korting? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij jou een gepersonaliseerde korting kunnen bieden!

*De kortingcodes op de “Actuele kortingscodes” pagina zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *