Blog

Alles over onze reviewpagina’s

Ons streven is om onze klantenservice constant te verbeteren en dat wordt beloond met een gemiddelde van een 9,1 op Stengo.nl. Maar wat doen wij als Stengo er nou eigenlijk aan? Het antwoord op deze vraag en meer wordt verteld op deze pagina.

Op onze website wordt er gebruik gemaakt van twee sites waarop klanten reviews kunnen plaatsen, genaamd Trustpilot en Webwinkelkeur. Webwinkelkeur kunt u direct vinden op onze website en Trustpilot kunt u online terugvinden.

Trustpilot

Trustpilot.com is een website gemaakt voor consumentenrecensies. De organisatie is in 2007 in Denemarken opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste review bedrijven met bijna 1 miljoen nieuwe reviews per maand. Zelf scoren wij op Trustpilot een 9,0.

Het doel van Trustpilot is om een online community op te zetten voor reviews die bedrijven en consumenten met elkaar verbindt. De consumenten geven eerlijke feedback over hun aankoop- en service-ervaringen en de bedrijven verwerken deze feedback en verbeteren constant hun klantenservice.

Webwinkelkeur

Met ongeveer 9.000 andere leden zijn wij ook lid van Webwinkelkeur. Webwinkelkeur is net als Trustpilot een website gemaakt voor consumentenrecensies. Naast het uitgebreide reviewsysteem biedt Webwinkelkeur ook een keurmerk aan, zodat de Nederlandse consument kan zien dat jouw bedrijf betrouwbaar is. Zelf scoren wij op Webwinkelkeur een 9,2.

De missie van Webwinkelkeur is om goed ondernemerschap te belonen. Ook vinden ze het belangrijk om online shoppen nog een stuk veiliger te maken door middel van het keurmerk. Als consument kan je direct zien aan het keurmerk of het bedrijf gecontroleerd is op strenge en rechtvaardige juridische documenten.

De gedachte van Stengo

Stengo streeft ernaar om de klantenservice iedere dag te verbeteren. Daarnaast wil Stengo zo eerlijk mogelijk zijn tegen de klanten en krijgen wij ook graag feedback te horen, zodat wij ons weer kunnen verbeteren. Dit is een van de redenen dat Stengo gebruikt maakt van meerdere review platformen. Wanneer u ergens niet tevreden mee bent of u heeft een opmerking, neem dan vooral contact met ons via onze contactpagina.

Stengo wil u graag bedanken voor alle feedback en de mooie recensies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *