Nieuws

Buitenkansjes bij Stengo

Met trost mag Stengo het nieuws brengen dat ze sinds een korte tijd 'Buitenkansjes' verkopen. We zien je al denken, wat houdt dat in 'Buitenkansjes'? Buitenkansjes zijn producten die 9 van de 10 keer retour zijn gekomen met een kapotte verpakking of hebben een lichte schade opgelopen in het magazijn. Alle producten zijn daarna zorgvuldig nagekeken en Stengo wil deze graag een nieuwe kans geven.

De voordelen van onze Buitekansjes

De naam 'Buitenkansjes' zegt het al zelf. Het is een kans die je niet vaker kan krijgen, dit omdat onze Buitenkansjes super scherp zijn geprijsd. In plaats van dat Stengo niks meer kan met het product kunnen wij het een tweede kans geven, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast komen de Buitenkansjes geleverd met dezelfde servicevoorwaarden en garantie die op de nieuwe ook gelden.

Goed om te weten

De Buitenkansjes zijn producten die eerder gekocht zijn door andere consumenten. Het is uit de verpakking gehaald, bekeken en retour gestuurd. Daarna is het door onze specialisten zorgvuldig nagekeken. De kans op gebruikssporen is dus minimalistisch en komt bijna nooit voor.

De Buitenkansjes worden allemaal in nieuwstaat verkocht en het bestellen gaat net zoals bij nieuwe producten. Ook is er recht op het terugsturen van de Buitenkansjes en geldt er een termijn van 14 dagen.

De producten die als Buitenkansjes worden verkocht kunnen verschillen van een luidspreker van Wharfedale tot een platenspeler van Pro-Ject. Er is ruime keuze op onze Buitenkansjes-pagina en deze pagina wordt vaak aangevuld met nieuwe producten die retour zijn gekomen bij ons.

Wil je de Buitenkansjes bekijken? Klik dan op deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *