Wat is een 'Buitenkansje'?

Een ‘Buitenkansje’ is een product dat meestal retour is gekomen of heeft in ons magazijn een lichte schade opgelopen. De ‘Buitenkansjes’ worden daarna zorgvuldig gecontroleerd, waarna wij dit product graag een tweede kans willen geven. Uiteraard met een mooie korting en dezelfde servicevoorwaarden. Door deze ‘Buitenkansjes’ kun je een welbewuste keuze maken tussen een nieuw product of hetzelfde product met een kapotte verpakking of lichte beschadiging, maar wel met een aangename prijs. 9 op de 10 keer gaat het om beschadigde verpakking, maar indien het product daadwerkelijk een lichte schade heeft opgelopen, valt dit te zien bij de beschrijving van het product. Deze producten worden nagekeken door ons serviceteam en worden geconstateerd als zo goed als nieuw.

Levering

Uiteraard worden ook onze 'Buitenkansje'-producten snel thuisbezorgd. Vaak krijg je het de volgende dag al in huis, tenzij het anders is aangegeven. Hiervoor gelden dezelfde leveringsvoorwaarden als bij de normale producten. Ook worden de producten geleverd met alle toebehoren erbij.

Lees de veelgestelde vragen over het verzenden en bezorgen 

Retourneren

De rechten op het retourneren van je bestelling binnen 14 dagen geldt ook voor deze 'Buitenkansjes'. Je krijgt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten van het retoursturen van jouw thuis naar Stengo zijn voor jouw eigen rekening. Mocht je de producten gebruiken op een manier die verder gaat dan dat noodzakelijk is om de producten te beoordelen, dan kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen.

Lees meer omtrent het retourneren van je bestelling  

Garantie

Het standaard garantietermijn van 2 jaar geldt ook voor de 'Buitenkansjes'. Je krijgt op alle producten garantie op fabricagefouten, omdat de producten namelijk bij normaal gebruik de eerste 2 jaar niet stuk mogen gaan. Het garantietype wat Stengo heeft is Carry in garantie. Hiermee vragen we jou om je defecte product naar ons op te sturen en vervolgens wordt het product gerepareerd bij de reparatiedienst die de fabrikant heeft aangewezen.

Lees meer over reparatie en garantie  

Voorwaarden

• De korting wordt berekend aan de hand van de actuele verkoopprijs en kan daarom wijzigen.
• Giftcards zijn in te wisselen bij het bestellen van het product.

 

Opmerkingen of vragen? Neem direct contact met ons op!

Chat met ons

Binnen 30 seconden reactie

Bel naar 0252 - 745137

Binnen 30 seconden reactie (tot 17:30)

App naar 0624816800

Binnen 5 minuten reactie

Stuur een e-mail

Binnen 12 uur reactie

Opmerkingen of vragen? Neem direct contact met ons op!