Blog

Laat een review achter

Vraag je jezelf wel eens af waarom bedrijven altijd vragen naar reviews? In deze blog kom je erachter wat het antwoord is op deze vraag en wordt er wat meer uitgelegd omtrent reviews.

Zoals in de vorige blog te lezen is, maakt Stengo gebruik van twee sites, genaamd Trustpilot.com en Webwinkelkeur.nl. Hierop kunnen klanten na aankoop een review achter laten, maar wat doet een review met een bedrijf?

Reviews voor bedrijven

Een review is een beoordeling die een klant achterlaat met een bepaalde tekst, waardoor het bedrijf feedback of een compliment krijgt. Hierdoor weet het bedrijf wat zij moet gaan verbeteren of juist moet gaan blijven doen. Dit is de grootste reden dat bedrijven vragen om reviews.

Daarnaast speelt naamsbekendheid ook een grote rol, want hoe meer positieve reviews, hoe meer vertrouwen een bedrijf krijgt. Daarom vinden bedrijven het heel belangrijk om te vragen voor een review na een aankoop.

Stengo vraagt daarom ook graag of je een review wilt achter laten, zodat het streven naar de beste klantenservice mogelijkheid kan worden. Of dit nou via Trustpilot is of via Webwinkelkeur maakt niet uit!

Stengo wil je graag alvast bedanken voor het schrijven van een review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *