Blog

Meer over de Supersound 701

Het vlaggenschip van de Pinell Supersound serie, de Supersound 701, verdient een diepgaande verkenning van zijn veelzijdige functies. Deze indrukwekkende radio is uitgerust met een geïntegreerde subwoofer, biedt moderne streamingmogelijkheden en beschikt zelfs over een discrete cd-speler. In deze blogpost nemen we ruimschoots de tijd om je alle ins en outs van deze multifunctionele radio te laten ontdekken.


Afspeelmogelijkheden

De Pinell Supersound 701 ondersteunt DAB+, FM en internetradio, waardoor je toegang hebt tot een indrukwekkende keuze van meer dan 60.000 zenders wereldwijd. Daarnaast beschikt de radio over multiroom-functionaliteit. Hiermee kun je draadloos meerdere radio’s met elkaar verbinden om dezelfde muziek in verschillende kamers te beluisteren.

Bovendien kun je dankzij Bluetooth en geïntegreerde Spotify Connect genieten van geluid vanaf je smartphone of tablet, waardoor jij, je vrienden en je familie samen kunnen luisteren naar muziek en podcasts. De aanwezigheid van een discrete cd-speler maakt deze combiradio nog completer, waardoor je hem op diverse manieren kunt gebruiken.


Handige functies

Verder biedt de Supersound 701 ook handige functies. Met 10 directe voorkeurtoetsen kun je moeiteloos overschakelen naar jouw favoriete zenders. Daarnaast fungeert deze radio als een digitale wekkerradio met een digitale klok, voorzien van twee instelbare alarmen met snooze-functie en een instelbare sleeptimer.

Het 2.8 inch kleurendisplay is aanpasbaar in kleur en je hebt de beschikking over een equalizer om het geluid naar wens af stemmen. Dit indrukwekkende geluid wordt met uitzonderlijke kwaliteit gereproduceerd dankzij de hoogwaardige drivers.


Bediening

Hoewel de Supersound 701 talloze mogelijkheden biedt, is de bediening ervan verrassend eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Als je de radio liever wilt bedienen met je smartphone of tablet, is dat ook mogelijk via de gratis UNDOK app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Met deze app kun je moeiteloos een andere audiobron selecteren, van radiostation wisselen of naar het volgende nummer luisteren, en het volume aanpassen naar jouw gewenste niveau. Wat deze ervaring nog handiger maakt, is dat je je smartphone of tablet niet op de radio hoeft te richten. Hierdoor heb je de vrijheid om de radio in je hele huis te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *