Blog

Neem contact op

We zien je al denken; dit is toch voor de hand liggend? Toch zijn er redelijk wat mensen die geen contact opnemen om meer kennis op te doen. Heb je een vraag? Of wil je ons voor iets anders benaderen? Lees dan vooral verder om te zien welke contactmogelijkheden wij allemaal aanbieden.

Belcontact

Belcontact is misschien wel de meest voor de hand liggende en eenvoudigste manier. Tijdens een belgesprek loopt een gesprek vloeiender en begrijp je elkaar sneller, dit zorgt voor een efficiënter gesprek. Zodoende kunnen wij het beste advies geven.

Je kan ons op werkdagen bereiken tussen 8.30 en 17.30 op 0252-745137

Livechat op de website

Heeft bellen niet je voorkeur of leef je op het moment buiten de aangegeven beltijden? Dan is de livechat wat voor jou. Net zoals bij bellen, krijg je hier binnen 30 seconde reactie.

Er is iemand beschikbaar op de chat van 8.30 tot 22:00

Mail (contactformulier website)

Toch wel één van de meest voorkomende contactmanieren is de mail. Hier kan je reageren wanneer je wilt en daarnaast heb je alles zwart op wit staan. Ook als je het contactformulier invult op de website, krijg je netjes een mail terug.

Je krijgt binnen 12 uur reactie op werkdagen tussen 8.30 en 17.30

FAQ’s

Heb je een vraag buiten de openingstijden? Dan hebben wij altijd nog de Frequently Asked Questions (FAQ’s). Dit zijn de meer voorkomende vragen, waarvan wij het antwoord op onze website hebben staan. Mocht je vraag er niet tussen staan? Dan adviseren wij om tussen de openingstijden contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *