Nieuws

Nieuwe betaalmogelijkheden

Je ziet het goed! Wij hebben sinds vandaag weer nieuwe betaalmogelijkheden toegevoegd aan de website, wat jou nog meer opties biedt. Ben jij benieuwd welke betaalmogelijkheden zijn toegevoegd? Lees het snel in dit nieuwsbericht!

De betaalmogelijkheden

Bij Stengo staat het gebruiksgemak en de veiligheid van betalen voorop. Wij willen graag dat een klant een soepele en vertrouwde ervaring opdoet, omtrent betalingen.

Creditcard

Eén van onze nieuwe betaalmethoden in onze webshop is het betalen via creditcard. Het betalen via creditcard is na iDEAL, wat ook een optie is bij ons, de meest gebruikte betaalmethode in ons land. Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. 

Mogelijkheden in België

Voor onze Belgische klanten beschikken wij over Bancontact, Belfius en KBC/CBC. Met behulp van Bancontact kom je eveneens terecht in de vertrouwde betaalomgeving van jouw huisbank. Met Belfius of KBC/CBC kan je veilig bankieren door middel van het scannen van een QR-code of via een reader.

SOFORT Banking (afterpay)

Daarnaast beschikken wij ook over SOFORT Banking. Met SOFORT kan je een betaling doen zonder een extra account aan te hoeven maken. Klarna valt daarentegen ook onder SOFORT Banking. Met Klarna kan je een bestelling plaatsen en deze later na ontvangst van de bestelling afrekenen.

PayPal

Als laatste hebben wij ook PayPal toegevoegd. PayPal biedt een veilige manier om online betalingen te regelen en bezit vele voordelen om het betalingsproces te vereenvoudigen. Denk aan gebruiksgemak en flexibiliteit, maar ook aan bescherming tegen fraude en coderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *