Nieuws

Octavio bij Stengo.nl

Met trots mogen wij vermelden dat wij een nieuw merk op Stengo hebben, genaamd Octavio!


Het ontstaan

Octavio is ontstaan in twee studentenappartement in Lille. Het jonge team van muziekliefhebbers gebruiken audiosystemen van retrokwaliteit die helaas niet compatibel zijn met de moderne manier waarop ze via streamingdiensten naar muziek willen luisteren.

Omdat afscheid nemen van hun geliefde apparatuur geen optie was, besloten ze op zoek te gaan naar een moderne oplossing en zo is Octavio ontstaan.


De gedachte

Achter dit Franse merk staat een team met een gezamenlijke wens; de muziekbeleving thuis voor zoveel mogelijk mensen verbeteren en faciliteren, op basis van de beste technologie. De ambitie achter hun creatie is simpel; de wereld van hifi democratiseren vanuit de allerbeste weergavemogelijkheden. Hoe deden ze dat?

Door uitzonderlijke, nauwkeurige en natuurgetrouwe luisterkwaliteit te leveren. Door een ergonomische en complete bedieningsapp te bieden voor het hele huis. En door een prijs te hanteren die iedereen kan krijgen, zodat het luisteren naar muziek in hoge kwaliteit niet is voorbehouden aan een klein deel van de bevolking.


De producten

Het Franse Octavio werd opgericht in 2019 met slechts enkele producten in haar portfolio. Er zijn er twee om precies te zijn, een compacte versterker genaamd de AMP heeft recent gezelschap gekregen van de Stream, een streamer zonder versterker die dus bij uitstek geschikt is als aanvulling op een analoge versterker of in elk geval een versterker zonder streaming functies. Volgens de fabrikant zijn de product ontworpen voor audiofielen en muziekliefhebbers, maar ook voor bars, hotels en restaurants.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *