Blog

Over onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en exclusieve kortingen? Vergeet je dan zeker niet aan te melden voor onze nieuwsbrief! Benieuwd naar wat je nog meer mist? Lees het in deze blog.


De voordelen

Wij begrijpen dat je je afvraagt wat nou de voordelen van een nieuwsbrief zijn. Allereerst verandert de wereld sneller dan ooit en wordt het dus steeds moeilijker om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Door je te abonneren op onze nieuwsbrief weet je zeker dat de nieuwste ontwikkelingen je niet ontgaan.

Daarnaast voorzien wij de nieuwsgierige lezers van kennis over onze producten. Dit kan bijvoorbeeld productinformatie zijn, maar ook informatie over nieuwe producten of Stengo zelf.

Naast het delen van ontwikkelingen en kennis, hebben we ook regelmatig exclusieve en vooral scherpe deals. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, mis je daar niets meer van en kan je gemakkelijk profiteren van de scherpste aanbiedingen.

Je krijgt dus geen spam, maar om de 2 weken handige informatie en exclusieve acties, waarvoor je je op elk moment kunt uitschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *