Nieuws

Pinell op Stengo

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons portfolio hebben uitgebreid met een nieuw merk. Het nieuwe merk, genaamd Pinell, brengt een aanbod van multifunctionele, hoogwaardige radio’s met zich mee. 


Het ontstaan

TT Micro, waaronder Pinell behoord, is een Noors bedrijf dat is opgericht in 2001 en vandaag de dag één van de belangrijkste leveranciers van DAB-producten in Scandinavië is. Pinell is een toonaangevend merk in Noorwegen, met een focus op design, functionaliteit en kwaliteit.

Verschillende producten zijn vandaag de dag marktleider in hun segment en zo is Pinell voortdurend op zoek naar nieuwe nicheproducten die dezelfde status kunnen bereiken. Met een passie voor geluidskwaliteit en design streeft Pinell ernaar om de ultieme luisterervaring te leveren aan audioliefhebbers.


De Supersound 701

De Pinell Supersound 701 neemt de leiding in de Supersound-serie en biedt een complete audio-ervaring. Dit vlaggenschipmodel combineert een geïntegreerde subwoofer, geavanceerde streamingmogelijkheden en een discrete cd-speler. Met de handige afstandsbediening kun je moeiteloos schakelen tussen je favoriete kanalen dankzij 10 directe voorkeurstoetsen.

De Supersound 701 ondersteunt DAB+, FM en internetradio, waardoor je toegang hebt tot een enorme selectie van meer dan 60.000 zenders wereldwijd. Daarnaast kun je via Bluetooth en Spotify Connect genieten van muziek en podcasts vanaf je mobiele telefoon of tablet, waardoor jij, je vrienden en je familie altijd kunnen luisteren naar wat ze willen. Met de toevoeging van een discrete cd-speler is de Supersound 701 van Pinell een veelzijdige keuze die aan al je audio-eisen voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *