Nieuws

Shokz combideals

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en betaalbare draadloze hoofdtelefoon voor het sporten, dan is een koptelefoon van Shokz natuurlijk een uitstekende optie.


De voordelen van Shokz

Shokz sportkoptelefoons zijn ontworpen met een open-ear ontwerp dat je omgevingsgeluiden laat horen, terwijl je geniet van je muziek en tegelijkertijd zorgt voor een veiligere loopervaring doordat je nog steeds kunt horen wat er om je heen gebeurt.

Daarnaast biedt bijvoorbeeld de Shokz OpenRun een IP55-classificatie voor water- en zweetbestendigheid, zodat je zonder zorgen kunt trainen in alle weersomstandigheden. Ideaal dus voor sportieve activiteiten of zelfs tijdens het verkeer of werk.


Combideals

De Shokz OpenRun, OpenRun Mini & OpenRun Pro combideals zijn ideaal voor sporters die samen trainen of voor degenen die graag een extra set hoofdtelefoons bij de hand willen hebben. Het is ook een geweldige optie als je de kosten wilt delen met een vriend of famillielid. Door twee sporthoofdtelefoons tegelijk te kopen, kun je profiteren van de voordelen van het open-ear ontwerp van Shokz en tegelijkertijd de kosten laag houden.

De Shokz OpenRun, OpenRun Mini & OpenRun Pro kunnen worden besteld in verschillende kleuren. Als jouw gewenste combinatie er niet bij staat, kan jij dit aangeven bij de bestelling of in de livechat op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *