Blog

Skullcandy Crusher vs. Crusher EVO

Als je op zoek bent naar een koptelefoon met een krachtige bas, is de kans groot dat je al bekend bent met het merk Skullcandy. Het Amerikaanse merk heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de audiowereld. In deze blog gaan wij dieper in op twee modellen, genaamd de Crusher EVO en de Crusher.


De overeenkomsten

Beide hoofdtelefoons zijn over-ear modellen, wat inhoudt dat de oorschelpen de volledige oren bedekken. Hierdoor wordt omgevingsgeluid effectief geïsoleerd en bieden ze een comfortabele pasvorm. 

Bovendien zijn beide modellen draadloos en maken ze gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je telefoon of tablet. 

Ten slotte beschikken beide hoofdtelefoons over de welbekende basregelaar. Je kunt de basintensiteit aanpassen naar wens, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel bas e aan je geluid wilt toevoegen.


De grootste verschillen

Beide modellen staan bekend om hun krachtige bas, maar de Crusher EVO heeft een verbeterde audiokwaliteit. Met behulp van de nieuwe Sensory Haptic Bass-technologie levert de Crusher EVO diepere, rijkere en meer meeslepende basgeluiden dan de oorspronkelijke Crusher.

Verder beschikt de Crusher EVO over een langere batterijduur in vergelijking met de Crusher. Met een enkele oplaadbeurt kan de EVO tot wel 40 uur afspelen, terwijl de Crusher in totaal ongeveer 40 uur batterijduur biedt. 

De modellen hebben beide een stevige constructie en zitten comfortabel op het hoofd. De Crusher EVO heeft echter een aantal verbeteringen gekregen in termen van materialen en afwerking, waardoor hij nog duurzamer en comfortabeler is om te dragen.

Bovendien beschikt de EVO over een vernieuwd bedieningspaneel met fysieke knoppen op de oorschelp. Dit maakt het gemakkelijker om het volume aan te passen, nummers over te slaan en gesprekken te beantwoorden. De Crusher daarentegen heeft een traditionele in-line knoppensysteem.

Ten slotte is de prijs van de Crusher EVO hoger dan die van de Crusher, vanwege de verbeterde functies en geluidskwaliteit. 


Welke moet ik kiezen?

Het is belangrijk op te merken dat de voorkeur voor een bepaald model afhangt van je persoonlijke voorkeuren en budget. Beide modellen bieden indrukwekkende basprestaties en zijn geschikt voor liefhebbers van krachtige geluiden. Het is raadzaam om de verschillende modellen te vergelijken om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften past.

Heb jij persoonlijk advies nodig? Neem dan zeker contact met ons op via de livechat of bel naar 085 - 488 810, tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *