Nieuws

Stengo introduceert Pioneer DJ

Wij zijn bij Stengo zoveel mogelijk bezig met het aanbod verbreden, zodat jij genoeg keus heb uit ons assortiment. Daarom zijn wij enorm blij om opnieuw te kunnen aankondigen dat wij een nieuw merk hebben toegevoegd aan onze online winkel. Deze keer gaat het om het merk “Pioneer DJ”. Waarschijnlijk heb je dit merk vast wel eens een paar keer voorbij zien komen bij verschillende grote artiesten. Het is het merk voor Dj- en clubapparatuur, professioneel geluidsapparatuur en hulpmiddelen voor het produceren van muziek.

Ons assortiment

Pioneer DJ is hét merk voor jou als jij van muziek mixen, produceren of gewoon simpelweg luisteren houdt. Het merk is ervoor gemaakt om mensen de kans te bieden om zelf muziek te maken of te mixen. Zie jij het al voor je? Zelf een goeie mix in elkaar zetten om samen met je vrienden of familie te beluisteren, hoe vet is dat! Bij Stengo kan je nu je eigen studio speaker, koptelefoon, mengpaneel, draaitafel of controller kopen.

De geschiedenis van Pioneer DJ

Als we even terug gaan in de tijd kan je zien dat Pioneer DJ helemaal niet zo heel oud is. In 1994 bracht het haar eerste product uit, maar dit was niet onder de naam die nu bekent is bij de meesten. Het bedrijf fungeerden toen namelijk onder de naam “Pioneer Corporation”. Pas sinds 2015 heeft Pioneer DJ zich losgekoppeld van het moederbedrijf.

 

Ervaring van de DJ's

Het merk produceert DJ- en clubapparatuur om mensen de kans te bieden om zelf te kunnen mixen of produceren. Steeds vaker zie je mensen interesse krijgen in het worden van professioneel DJ. Daarnaast vinden mensen het ook steeds leuker worden om gewoon voor vrienden te kunnen draaien op een feestje bijvoorbeeld. Vandaag de dag worden veel producten van Pioneer DJ gebruikt door grote top-dj’s en clubprofessionals.

Op basis van de ervaringen van de dj’s en clubprofessionals heeft Pioneer DJ het mogelijk gemaakt om producten van professionele kwaliteit. Het ontwerp en de technologie van de producten komt perfect overeen met de behoeften van een muziekproducent. Daarbij heeft Pioneer DJ zich verder ontwikkelt rondom de tools erom heen. Hierbij kan je denken aan koptelefoons of luidsprekers voor in de studio.

Pioneer DJ is niet alleen producent van DJ gear, maar ook een dienstverlener. Voor de echte fans van dancemuziek is namelijk in 2014 KUVO opgestart. KUVO is een nieuwe amusementendienst voor de clubcultuur voorde clubs, dj’s en clubbers. Doel is om een omgeving te creëren waar iedereen die van dancemuziek houdt overal en altijd en met iedereen kan meedoen aan KUVO. Zo ervaren ze hetzelfde plezier in dancemuziek en dj-optredens als op de dansvloer en communiceren ze gemakkelijk met elkaar. Tegelijkertijd ontvangen dj’s auteursrechten wanneer hun muziek in de club wordt gespeeld. We ontwikkelen ook opleidingen voor dj’s die ‘verwondering en emoties’ kanaliseren, als onderdeel van onze inspanningen om de dj-cultuur onder een groter publiek te verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *