Nieuws

Tijdelijke coupons bij Stengo

Sinds kort maakt Stengo gebruik van tijdelijke coupons. Wat houden tijdelijke coupons in en waarom maakt Stengo hier gebruik van? Het antwoord op deze vragen lees je in dit nieuwsbericht.

Wat zijn tijdelijke coupons?

Tijdelijke coupons zijn kortingen die voor een korte periode online staan. Met zo een coupon kan je speciale kortingen ontvangen op producten die jou interessant lijken. Deze kortingen gelden niet voor elk product, maar alleen bij producten waarbij de coupons aangegeven staan. Zodoende worden onze scherpe prijzen nog scherper en weet je zeker dat je bij Stengo de beste deal vindt. 

Waarom maakt Stengo hier gebruik van?

Het doel is om de consument te voorzien van hoogwaardige producten, tegen de scherpste prijzen. Daarnaast geven wij met deze coupons nog een extra korting mee, zodat de klant met een fijn gevoel een aankoop kan doen en van de beste deal verzekerd is.

Wanneer je ziet dat het product van jouw interesse geen coupon heeft. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen kijken of wij hier nog een persoonlijke deal van kunnen maken.

Vraag naar jouw speciale deal in de chat of op onze laagste prijsgarantie pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *