Nieuws

Kabelassortiment uitgebreid

Zoals je waarschijnlijk al was opgevallen gebruiken wij de kabels van Melodika. De kabels kenmerken zich door een reële aanpak; een goede aansluitkabel in een eenvoudige verpakking. Zowel de productie als de vervaardiging gebeurt in Polen. Ontvang een echt Europees product met vijf jaar garantie voor een zeer betaalbare prijs.

Wat is vernieuwd?

Het assortiment wat wij al hadden blijft, maar er komen nog wat extra kabels bij. Tevens hebben wij nieuwe varianten toegevoegd van de bestaande kabels om de keuze nog gemakkelijker te maken. Kijk hieronder waar jouw keuze naar toe kan gaan:

Nieuwe varianten

Melodika staat bekend om hun 'Purple Rain' kabels met de paarse kleur, maar hebben sinds kort ook 'Gun Metal' en 'Black Edition' kabels geïntroduceerd. Dit zijn grijze of zwarte kabels die voor sommige mensen meer in de smaak vallen. Onze luidspreker-, digitale RCA en analoge RCA kabels zijn nu ook te verkrijgen in deze grijze of zwarte kleur en in extra lengtes.

Jack 3.5mm (AUX)

Een AUX-kabel, ook wel mini-jackkabel, vind je voornamelijk bij computers en audio apparatuur. Je kunt er gemakkelijk hoofdtelefoons, laptops, radio’s en telefoons mee aansluiten. Het wordt gebruikt voor analoge, universele ingangen waarmee je een audiosignaal kan ontvangen van een extern apparaat.

XLR kabel

Een XLR kabel wordt voornamelijk gebruikt om verschillende professionele audioapparatuur met elkaar te verbinden. Op deze manier worden geluidssignalen goed overgebracht richting de speakers en zonder teveel verlies.

Stroomkabel

Het vervangen van een standaard netsnoer met een stroomkabel van hoge kwaliteit zorgt voor een simpele, hoorbare upgrade. Kenmerken van de stroomkabels van Melodika is de afscherming. Deze is in hoge mate verantwoordelijk voor het minimaliseren van de invloed van elektromagnetisch interferentie.

Netwerkkabel

Netwerkkabels worden gebruikt om netwerkapparaten met elkaar te verbinden. Het gebruik van bekabeld internet zorgt voor een stabiele, snelle netwerkverbinding en is het netwerk beter beveiligd. Het is dus zinvol om een netwerkkabel aan te schaffen om een snelle, efficiënte gegevensoverdracht te garanderen.

Aardingskabel

De aardingskabel kan een wat oudere geluidsinstallatie van een elektriciteitsnet voorzien. Als de geluidsinstallatie niet op het elektriciteitsnet is aangesloten ontstaat er namelijk een onaangenaam geluid. Met deze kabel zijn de resultaten onmiddellijk goed te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *