Blog

Voordelen van een account

Als klant kan je bij Stengo genieten van vele acties en kortingen, maar om deze producten te kunnen afrekenen ben je vele male sneller af met een account. Lees in deze blog nog meer voordelen van het maken van een account.

Hoe werkt het?

Wij als Stengo willen graag dat jij als klant moeiteloos kan afrekenen. Dit kan door middel van het aanmaken van een account rechtsboven op onze site bij het kopje ‘Login/Registreer’. Vul jouw e-mailadres in en ontvang via de mail een geautomatiseerd wachtwoord die je later kan aanpassen. Hierna krijg je de optie om verschillende gegevens in te vullen die het uiteindelijk makkelijker maken om af te rekenen.

De voordelen

Op jouw account kan je al jouw favoriete producten op je verlanglijstje zetten, zodat je deze altijd nog kan bekijken. Dit verlanglijstje kan je ook nog delen met derden, wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld verjaar- en feestdagen.

Wanneer je de producten gaat bestellen en je hebt jouw adresgegevens ingevuld op het account, worden deze automatisch ingevoerd tijdens het afrekenproces. Daarnaast kan je ook jouw betaalgegevens op je account invullen voor een nog soepeler verloop.

Uiteindelijk kan je de status van jouw bestelling bekijken en kan je later jouw bestellingen en/of downloads terugvinden in een geordend overzicht bij het kopje ‘Mijn account’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *