Blog

Vraag naar persoonlijk advies!

Ons streven is om onze klanten de best mogelijke ervaring te geven. Twijfel je over een product, heb je bepaalde vragen of ben je geïnteresseerd in een persoonlijke deal? Wij staan altijd voor je paraat!


Twijfel niet

Wij bij Stengo vinden contact vanaf het eerste moment erg belangrijk. Als audio- en videospecialist vinden wij het essentieel dat je als klant de juiste keuze maakt voor de juiste prijs. Vandaar dat er altijd specialisten voor jou klaar staan die je graag verder helpen.

Heb je een keuze kunnen maken, maar is de prijs nog niet wat jij zoekt? Laat het aan ons weten en wij gaan er alles aan doen om de beste deal voor jou te maken.


Geïnteresseerd in een combideal?

Wil jij graag een combinatie van producten aanschaffen, maar staan deze nog niet in een combideal? Het lastige van een webwinkel is dat wij jouw persoonlijke wensen niet altijd van te voren kunnen inschatten. Mocht je graag een combideal willen opstellen, neem dan contact met ons op en wij kunnen hiervan een combideal maken.

Je kan ons het meest eenvoudig telefonisch bereiken. Heeft bellen niet jouw voorkeur? Dan is de livechat of de mail wat voor jou. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.30, tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *